17 August 2016

Langsir comel Kaison untuk bilik anak-anak

Assalamualaikum...

Entry sebelum ini saya cerita tentang curtain holder bear shape beli di Daiso. Elyass cakap "antekk mama"..πŸ˜„πŸ˜„ 

2-3 hari lepas itu.. papa bawak jalan-jalan ke Kaison di Putra Sunway Mall lepas balik kerja. Kesian agaknya dia tengok mama dan Elyass muka boring duk rumah.

Konon nak jalan-jalan hilangkan boring je.. tup-tup terbeli la langsir untuk bilik anak-anak. Waktu kami pergi ni banyak sangat stock langsir baru yang cun-cun! Rasa semua pun nak beli laaa...πŸ˜…πŸ˜…

Sebab dah lama mencari dan akhirnya ada yang berkenan di mata kami.. terus beli je.


Langsir untuk langsir bilik anak dah berganti yang baru.. mujur match je dengan konsep bilik anak-anak.. takde la lain sangat. Walaupun curtain holder bentuk bear warna coklat.. tapi ok aje... konsep campur-campur janji sedap mata memandang.



Kain langsir tebal. Tapi masih juga telus cahaya dari luar.. mungkin sebab warna langsir cerah kot. Tapi tidak la terlalu transparent.. masih selamat dari pandangan orang luar. Kami beli saiz 140cm x 240cm, langsir labuh hingga ke bawah.. effect tinggi la kononnya.. ☺

Mission accomplish!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015