10 August 2016

Dekorasi dinding untuk birthday Elyass

Assalamualaikum...

Harini laju-laju settle melipat kain baju, sementara Elyass mentido. Sebab ada tugasan penting nak diselesaikan sebelum anak bujang tu bangun.

Nak buat pelamin untuk birthday boy. Elyass genap 2 tahun esok 11 Ogos 2016. Sekejap sungguh masa berlalu setahun ke setahun tanpa sedar. Dulu baby.. sekarang dah tak berapa nak baby dah pun.. besar sangat dah..πŸ˜…πŸ˜…

Pelamin la sangat kann...hihi.. tak la.. sekadar dekorasi  di dinding untuk sambutan birthday malam ni je. Sambutan kecil-kecilan, papa, mama, abang Eusoff dan birthday boy, Elyass sahaja.



Mama teruja lebih sokmo. Nak bagi cun-cun sikit kan.. warna-warni gitu.. baru la menarik sambutan tu walau kecik je pun..

Guna bahan-bahan yang memang dah ada kat rumah je.. tak keluarkan kos apa-apa pun.


Elok-elok siap tampal menampal kat dinding... Elyass bangun.. terkedek-kedek jalan keluar bilik..

"Waaa... ateeekk ama....!!"

Hihihi.. suka la tuee... mujur Elyass behave je tak usik walau mama siap-siap tampal awal pun.

2 tahun dah kamu esok.. mama sedih..πŸ˜‚

Update :: pelamin yang dah siap untuk Elyass..hihi





2 comments:

  1. waaaaa...happy birthday elyass!! muahh muahh! bila anak 2nd ni rasa mcm tanak kasik diorg beso cepat2 kan.. dulu masa anak 1st nak soh cpt2 duduk, cpt2 jalan, cpt2 cakap tapi end up rasa cam lambattt jer nak beso. tapi bila yg 2nd, rasa cepat jer masa berlalu.. tup2 dah nak mintak adik dah. eh eh eh... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😒😒 iyeee.. cepat sangat..
      Sedih pun iye juga ni... anak yang tido didodoi2.. malam-malam bangun minta susu dulu.. skrg dah tido sendiri je.. sedar-sedar tido dah... malam tak bangun minta susu dah.. bangun pagi je..

      Sampai masa nanti seme berdikari sendiri tak minta bantuan papa mama dah...

      Eh.. tapi part minta nak adik tu menarikkk..πŸ˜†πŸ˜†

      Harap-harap ada rezeki.. amin...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015