25 April 2016

Reunion Group Branok84 - Lopo Blue River, Hulu Langat Selangor

Assalamualaikum..

Weekend yang berlalu semalam adalah weekend yang super sibuk untuk Eusoff dan Elyass.
Terpaksa joint mama dan papa ke 2nd Reunion Group Beranok 84 di Lopo Blue River, Hulu Langat Selangor, 2 hari 1 malam. Haaaa... kantoi dah lah umur mama dan papa ye.. hihih..

Apa lah yang ada pada angka kan.... seandainya jiwa tetap muda remaja gittew... :)

Tak nak cerita panjang perihal reunion... yang pasti memori yang sangat indah untuk disimpan sebagai kenang-kenangan. Rasa keseronokan yang tak dapat di ungkap dengan kata-kata.. Semangat setiakawan yang tiada tandingan, mungkin kerana kami sekampung dan membesar bersama-sama sebagai anak peneroka. Semoga ukhuwwah ini sentiasa berpanjang untuk selama-lamanya.. Insya Allah.

Nak tepek sikit gambar. Biar ia terpahat kukuh juga di sini.. dan di dalam hati.



Dan..abang Eusoff pun dapat jumpa kawan-kawan dia.. Mandi pool sama-sama dari celik mata sampai la ke petang nya.. setiap kali suruh stop dulu, naik... dan setiap kali itu lah dia merengek-rengek nak mandi pool dengan kawan-kawan lagi.. 

"Please..mama..."

Waktu nak balik, mama pulak rasa sedih..sebab bukan mama dengan papa sahaja yang terkesan dengan reunion ini.. tapi abang Eusoff pun terkesan sama... dapat kawan-kawan yang sekepala dengan dia.. setiap masa pun nak terjun kolam kejenya.... :)

Harap lepas ini abang boleh jumpa kawan-kawan abang tu lagi ye...?? Insya Allah..

Ini antara yang ada yang sempat bergambar


Sampai-sampai rumah... abang bisik,

"Mama, saya nak pergi holiday again.. tempat tadi tu..please...."

Hati mama berkaca, rasa rindu kawan-kawan sekampung yang baru berpisah semalam.. :(

video














No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015