29 November 2016

Donut mini untuk majlis akhir tahun abang Eusoff

Assalamualaikum..

Makanan untuk majlis akhir tahun sekolah abang baru-baru ni mama order donut mini bergula je dengan kawan sekampung mama. Berkebetulan duduk berjiran di KL ni, jadi mudah la urusan.

Donut mini bergula ni sedap..πŸ‘πŸ‘
Lembut sangat.. walaupun dimakan bila dah sejuk. Sesuai untuk dijamu kepada anak-anak kecil sebab bentuk dia yang comel-comel..

Abang Eusoff excited sungguh nak bawa donut mini ke sekolah haritu. Dia pun cakap "Alaa....cuteenya mama.. donut ni.."




Suke senyum buat muka manis-manis abang Eusoff sekarang. Dah besar la katakan..... 😊
Ada yang nak cuba mengoder donut mini bergula atau kuih muih lain ke..? Area Ukay Perdana memang dia cover.. bantu promosi bisness kawan-kawan.. tak salah kan...πŸ˜‰


"Team masak dari hati"



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015