02 February 2013

Riadah nanak di malam minggu

Assalamualaikum...

Salam Sabtu semua...
Semoga hari yang ceria buat semua....

En.suami main badminton/pingpong malam tadi... Ajak ikut, memula cam tak nak, tapi memandangkan si nanak confirm akan mengikut papanya, package nangis-nangis lagi....so, ikut kan je lah..esok tak keje...  So, balik lambat sikit pun takpe...

Main kat badminton court Symphony Height je... Nanak bila dah semua uncle-uncle menegur... kan main sombong...buat tak tahu je... Dapat bola pingpong sebiji, baru le terkejar-kejar  berlari kejar bola..... =) Main sorang je pun..


video


Mummy turun bawak main kat playground.... Lencun baju Eusoff ngan peluh... excercise di malam minggu.. Mommy dah tak larat, bawak adik yang makin membesar dalam peyut... Tak leh nak ikut Eusoff setiap masa main playground...sekali-sekala ditarik gak tangan mommy dia...tak larat pun ikutkan la jugak... sayang anak..hikhikh.



Sudahnya mommy ajak naik rumah dulu sebab rintik-rintik hujan dah turun.

Bukan selalu nanak dapat main-main macam nih...lagi-lagi waktu malam kan... So malam tadi nanak sangat lah gembira dan bahagia nampaknya... Bebas berlari kemana-mana dia suka.. Kesian nanak kecil saya tu.. Mama dan papa sibuk sangat..takde masa nak bawak pergi playground.. Sekali sekala bawak pun ke playground Giant je pun..boleh la dari takde kan nanak?... =)





2 comments:

  1. sian nanak main sorang..klu ada kwan lagi best tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang dia nak berkawan...suka kalau ada kawan..
      Apa kata Aunty Tini bagi kawan...alangkah bestnyer...=p

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015