19 January 2017

Bila mereka dan besar, berwrestling pulak dah..

Assalamualaikum...

Sekali datang rasa tak best pulak nak simpan gambar-gambar macam ni kat sini..😐 Tapi sebagai sebahagian dari kenangan pembesaran dua beradik ni... abang Eusoff dan Elyass.. mama gagahkan diri tepek je gambar Elyass gaya ni.

Tapi jangan salah faham tauuuu... ini bukan la penderaan ke apa..πŸ˜…

Dah namanya dua-dua pun hero tak nak kalah... ending dia yang kecik la selalu mendapat lebih. Abang pun dapat juga.. sama-sama dapat je sebenarnya.. 😯 

Tapi kali ni adik tewas habis!! Tapi tetap control macho je walau muka dah calar balar.. Tetap menten hensem dan konfident biar calar balar tu berdarah pun! Takde nya dia nak report kat mama bagi tahu abang buat atau sakit ke.. 

Abang Eusoff?
Kena marah gak sedas dua..πŸ˜” biar jadi pengajaran untuk dia. 





Hmmmm... bila anak-anak dah besarr....
Uncontrol dah rasanya...πŸ˜₯ lagi-lagi bila mama dah settle-settlekan dorang dan mama dan dalam mood mendesign depan komputer.

Allah..permudahkan lah membesarkan 2 hero ini.. Amin....

2 comments:

  1. uiiiii...dahsyat jugak diorg bergusti tu. yg kat umah ni pun tak kurang hebat jugak wlupun sorg lelaki & sorg pempuan. tp yg pempuan lg lasak. tak penah nak kalah dgn abg. adohaiii anak.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dahsyat...sangat-sangat dahsyat kali ni. Geleng kepala mama ngan papa tengok Elyass jadi macam ni. Urut dada je laa.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015