05 March 2016

Hyppo..Hyppo! Go! Go! Go!

Assalamualaikum...

Dua, tiga minggu ni abang Eusoff bercerita perihal latihan menyanyi untuk sport day kat mama papa. Setiap hari pun update pasal apa yang dia berlatih hari itu. 

Paling excited bila abang tunjukkan kat mama papa lagu kumpulan BlueHyppo siap dengan pergerakan kaki dan tangan. Nyani dengan penuh perasaan dan kesungguhan walaupun masih perlu banyak diperbaiki lagi.. kehkehkeh

Boleh dah tu.... abang yang nyanyi, mama pulak yang semangat! Haaaa okey apa.. Kira aura semangat tu adaa..

video

Bila diulang tengok video ni, terdetik di hati "Besar dah abang Eusoff...." Sport day tahun lepas waktu usia 5 tahun.. apa pun abang tak bercerita.. 

Abang dah besar.. besar sangat dah.. :(

Tetiba sedih..




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015