31 October 2015

Edisi special :: Eusoff turn-5, Happy Birthday!!

Nota istimewa :: Entry ini akan berada paling atas sepanjang Oktober 2015, kerana ianya sangat special... Untuk entry-entry terkini, sila scroll ke bawah ye...

Terima kasih.

Assalamualaikum..

Sebetulnya birthday abang Eusoff 12 Oktober 2015 nanti.. lebih kurang lagi 2 minggu. Tapi sambut awal, sebab nak raikan sekali bersama sepupu-sepupu di kampung. Abang Eusoff dah besar dan dia yang request nak sambut birthday dengan "kawan-kawan". 

Nak sambut beramai-ramai- itu maksud abang Eusoff.

Alhamdulillah... dalam tengah sibuk masak memasak, persediaan untuk majlis arwah pada malamnya, sempat juga menyelit sambutan birthday abang Eusoff. Memang sepupu-sepupu abang Eusoff sporting habiss, dari sebesar-besar sepupu, sampai la sekecil-kecil sepupu. Best sangat!!


Majlis simple yang sangat bermakna untuk abang Eusoff di usia 5 tahun :)

Satu video special untuk abang dari sepupu-sepupu semua :) (Tinggal yang besar-besar aje.. yang kecil-kecil dah kemana-mana perginya..hihi)


video

Abang Eusoff pun sangat excited dan sangat seronok..! nyanyi lagu birthday, tiup lilin, potong kek, bergambar..! Memang dia pun sporting habis! terbukti laa.. anak papa dan mama sudah sangat besar...


Table setup yang simple sahaja.. cukup lah, buat lepas keinginan abang Eusoff,,

Jajan untuk kudap-kudapan...

Party pack yang sedang tunggu untuk diedar-edarkan...

Kek sedap...beli kat dalam kampung juge.. lain kali boleh order lagi.

Tengok muka maha teruja nak tiup lilin.. masa ni sepupu-sepupu tengah nyanyikan lagu birthday..

Nak potong kek pun mengigil tauu.. teruja sangat la katakan..

Tumpang seronok bila mereka seronok.. Alhamdulillah..

Semua hero dan heroin Super Why..hihi

Peace Yoo...sampai tertidur baby.. kihkihki

16 orang daripada 21 orang cucu aki, 5 orang lagi tak balik beraya...

Kan dah kata semua sporting, sehinggalah sekecil-kecil sepupu -Noah Hafiy..

Birthday boy menikmatik birthday kek bersama cewek... hiihi

Aki abang Eusoff dan Elyass pun sporting :)

Kalau tak wefie memang tak lengkap la hidup deme-deme ni..


Love..love..love..love..

Happy birthday abang Eusoff, Sayang abang!! -Mama & Papa

Happy birthday abang!! Ucapan dari caye- Elyass

Happy Birthday Khilfi Eusoff..

Papa, Mama dan baby Elyass sayang abang sangat-sangat....
Semoga abang sangat gembira dengan sambutan birthday 5 tahun abang.. Tahun-tahun akan datang nanti, kita buat lagi yeer?

Semoga, abang membesar menjadi anak yang sangat baik, taat kepada Allah, hormat kepada orang yang lebih tua dari abang.. hormat juga orang yang lebih muda dari abang. Sayangi adik-adik abang.

Semoga, abang membesar menjadi seorang yang bijak pandai.. Insya Allah..

Abang.....

Nanti bila abang dah besar, abang baca entry ini... abang perlu tahu..., Kami sangat sayangkan abang.. Lillahitaalaa...


-Mama-

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015