20 December 2012

Tak pernah buat... hari ni mau try..

Assalamualaikum....
Hari ni nak try masukkan video dalam blog.... tak pernah buat lagi.....
Video nanak tengok Upin & Ipin je pun....
So, jom layan sama-sama........ :-) Oppsss..cekci sket ye..sorry..ihhihi
video
Biasanya waktu malam time mama papa duk tengok tv, aktiviti nanak banyak! ada tengok Upin & Ipin laa... Tapi ikut mood jugak.. Ada masa main masak-masak, main warna-warna buku..ada-ada masa main game kat tab, kekadang paksa mama, papa main masak-masak ngan dia, main beskal keliling rumah, dapur, bilik... ada-ada masa menyepah mainan yang selambak tuh... kekadang tengok tv jugak...tengok kartoon la.. terpaksa lah mama, papa layan juge... :-p
Banyak aktiviti nanak... Cuma tak dapat mandi air hujan sambil berkejar-kejaran macam mama jer...huhu...rugi betul anak-anak zaman sekarang nih..
Yang tak bestnyer kalau tengok Upin & Ipin... setiap ending cerita mesti nanak nangis, mengamuk sikit-sikit... mintak "kak"....bukak la maksudnya...
Nanak tak suka muzik-muzik dulu tu..di awal cerita tu...nyampah agaknya! Lambat keluar cerita.....! Macam-macam la kamu ni Khilfi Eusoff....

11 comments:

  1. salam diana..
    akak tak dpt buka video tu mungkin pc akak takde software yg sesuai kot..
    re: terima kasih ye diana beritahu bangunan tu sebenarnya adalah masjid.. :-) akak sebenarnya memang org terengganu.. tp jarang2 ke KT tu sebab kg akak di Dungun je... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke tak dapat bukak... betul la tu kot..software tak support.. video dia mengomel... nangis2 skit....

      Owh ye ke...akak orang Trg juge...Dungun ye... hahhahaha..
      Biasalah kak, bila duk jauh..bukan selalu leh dapat balik. Perlu RM yang tebal untuk balik kampung nih...

      Asal sama negeri lah kita ye rupanya...

      Delete
    2. aaaih xkan org kg jugak kut..hehe

      Delete
    3. Orang senegeri... orang Terengganu kite Tini...hihi

      Delete
  2. saya pon xdpt tengok..putih jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala....kenapa yer tak dapat tengok..? Tak bestnyer....

      Delete
  3. amboi cekcinye eusoff...hilang rindu kat eusoff bila tgk video nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh..kak Ngah dapat tengok eh....hihhi...

      Delete
  4. ala ni yg jeles ni nape xdpt tgok... T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramainyer yang tak dapat nak tengok...naper yer...
      Mesti suftware kat pc lov tak support untuk play video nih kot..

      Video amik kot hp je pun......

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015