30 December 2012

Hati terhibur dengan ragamnya...love you nanak..

Assalamualaikum....

video

Keboringan di pagi Ahad... tak plan nak ke mana-mana lagi setakat nih...blom tau la tengah hari sikit kot tetiba ada idea nak ke mana-mana kan....

Melayari internet makin best dengan Unifi...hihihhi baru la tak sakit hati... seronok...seronok.... :-) Guna streamix dulu kekadang mau upload gambar atau video boleh tersengguk-sengguk tunggu siap... Sekarang upload video pun cume ambik 2-3 minit aje....cepat kan? Buat internet transaction pun laju sesangat....

Video nanak nih merupakan vidoe favourite saya...tiap-tiap hari wajib tengok...sebab best kot dengar dia mengomel-ngomel entah apa-apa ntah.... comel jer! Untuk kenang-kengan..saya tepek kat sini ye....

Dah besar nanak nanti mesti saya rindu saat ini.. kan? 
Anak dah besar bermakna kita pun dah tua... alahai..... :-(


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015