30 May 2012

Pemenang 1st GA- 1 Bulan di Dunia Blogger adalah....

Salam....

Berakhir sudah Giveaway pertama saya - 1 bulan di dunia blogger. Percubaan pertama dan..
yeeeaaayyyyyy!!!!!!!! saya mendapat 4 penyertaan dari sahabat-sahabat maya saya, dan seorang sahabat separuh maya/separuh real..Cik Bib..heheh.. Terima kasih yer korang-korang... Walaupun tempat hadiah kekurang 2, takpe laaa.... Saya anggap itu lumrah dalam penganjuran GA... Tak semua orang berminat nak sertainya kan...? Hihih.

Sebagai kesimpulan, olahan entry yang diberikan oleh peserta-peserta sangat memuaskan hati saya dan en.suami, apa yang dimaksudkan di dalam entri-entri tersebut sememangnya berkaitan dengan tajuk GA ini iaitu, 1 Bulan di Dunia Blogger.

So, kini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta-peserta GA saya sekalian...
Setelah diteliti, dikaji, dianalisa, diperiksa, dan dibuat semakan berkali-kali bersama-sama en.suami dan ditambah sedikit gangguan dari nanak yang comel itu.... Kata sepakat telah dibuat untuk menabalkan bahawa........ jeng..jeng...jeng.........

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Semua peserta GA saya adalah pemenang!!!!!! Tiada pengalah.... En.suami mengesyorkan tak yah la meletakkan nombor kepada mereka-mereka berempat atau dalam erti kata lain takyah membeza-bezakan tahap kebest-an entry mereka-mereka itu......sebab setiap entry itu mempunyai nilai yang tersendiri, ikhlas dari hati dan sanubari..... Terima kasih ye kamu-kamu semua... Saya amat menghargainya!!

Jadi, hadiah berikut ikhlas dari saya untuk kamu-kamu semua; memang berniat untuk beli hadiah nie kat Universal Studio Singapore.. Memandangkan penyertaan hanya 4 orang, so hanya 4 orang je la yang dapat....:-p  Terimalah hadiah yang tidak seberapa ini......



Kepada: 


Silalah pm detail-detail kamu, Nama penuh/Alamat surat menyurat yang lengkap/no phone (Jika tidak keberatan) ke dianaeusoff@gmail.com untuk memudahkan saya mengepos hadiah tersebut. Saya tunggu....

Tengah gigih menulis entry berkaitan lawatan saya ke Universal Studio Singapore!... tunggu yeee... Sekadar untuk berkongsi cerita, pahit manis pengalaman saya ke sana....

Babai...

13 comments:

  1. jalan-jalan singgah sini :)
    tak sangka dah keluar keputusan GA
    wah saya menang. alhamdulillah. tenkiu tenkiu :)
    kejap ye nak hantar details. semangat ni. hehe :)

    ReplyDelete
  2. siap hantar email sudah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok..ok...Blom tidur lagi ye...:-) Akak nak siapkan entry keputusan nie seperti yang dijanji... Terima kasih atas penyertaan..Len kali kalau ada lagi GA dari "Apabilaazambercerita" joint k..

      Delete
  3. yeaaa menang :D ... best2 dari universal lagi tu .. Jap amer nak hantar details2. :D x sabar ni :D

    ReplyDelete
  4. jeles okeh tgok korang g USS. apsal tak ajak sy? sobsob!

    yeaaaaaaaayyy...ada ole2 dr USS. alhamdulillah. nak alamat sy gak ke? hikkss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Bib nak by hand je ke...
      Bole..bole...meh le datang rumah minum air bujang..
      Balik dari aerobic tu ker...
      Kata dekat je ngan rumah akak... :-p

      *Atau ada cadangan lain mcm mana cara akak boleh kasih barang nie kat Bib...?

      Delete
  5. alhamdulillah!!!!!!!! yeay!! menang.terima kasih kat owner blog ni..memang sporting! nanti Farisha emailkan details ye

    ReplyDelete
  6. salam kak,

    hadiah nya memang menarik.

    amer dapat hadiah ga kakak time birthday amer.
    thanks kak :D

    happening giler tengok kunci kereta ada keychain tu :D ..

    apapun2 thanks :D

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday Amer...
    Anggaplah hadiah birthday ye..... :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIANA SAILA
Designed by UMIESUEstudio 2015